Представители на протестиращите миньори, които са блокирали АМ Тракия и АМ

...
Представители на протестиращите миньори, които са блокирали АМ Тракия и АМ
Коментари Харесай

Блокадите на магистралите "Тракия" и "Струма" остават

Представители на протестиращите миньори, които са блокирали Автомагистрала " Тракия " и Автомагистрала " Струма " ще се срещнат с властта през днешния ден. 

" Днес среща ще има. Ние приехме тази покана, само че при избрани условия. Вчера от декларираната ни позиция от шест претенции едно от изискванията беше срещата да бъде извършена с представители на протестиращите и парламентарно показаните партии в Народното събрание. Ако не бъдат всички парламентарни групи диалози няма да има ", сподели Бисер Бинев.

Анонсирано е, че на срещата ще са водачите на партиите, подкрепящи ръководството

Блокадите на автомагистралите " Тракия " и " Струма " остават, до момента в който срещата продължава.

Нестихва недоволството на протестиращите на Автомагистрала " Струма ". Вчера стачкуващите съумяха да блокират придвижването и прекараха нощта на автомагистралата. Днес представители на протестиращите ще отидат на срещата в Народното събрание.

" Ние на среща с премиера Денков няма да вървим. Още през вчерашния ден той ни предложения на среща някъде на някакъв етажа на административна постройка. Ще отидем на срещата в Народното събрание. Да кажем на хората за какво сме тук, тъй като продължава да бленува в публичното пространство, че някакви хора вършат някакви нелепости. Проблемът е това, че единствено след две години България може да се върне в годините на комунизма ", сподели ръководителят на протестния комитет на КТ " Подкрепа " Марио Нинов.

На горещите точки са Диана Теодосиева и Дани Атанасова. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР